Zespół Szkół Ekonomiczno-Usługowych im. Stanisława Staszica w Bytowie


              
Projekt - „Dobry zawód- lepsza przyszłość”
Informacja o projekcie Kompetentni na starcie
Remont i przebudowa sali do lekcji fizyki na salę do zajęć nauki gastronomii wraz z wyposażeniem w Zespole Szkół Ekonomiczno – Usługowych

POWIATOWE TARGI KULINARNE

Dnia 13.09.2017r. w naszej szkole oficjalnie oddano do użytku pracownię gastronomiczną, która powstała w ramach projektu Rozbudowa infrastruktury i zakup wyposażenia dla szkół zawodowych w powiecie bytowskim. 
Targi rozpoczęły się warsztatami kulinarnymi prowadzonymi dla uczniów technikum żywienia i usług gastronomicznych przez znakomitego i utytułowanego kucharza, pana Krzysztofa Gawlika. Tematem wiodącym warsztatów były potrawy z drobiu.  Pokaz kulinarny został połączony z prezentacją pracowni dla zaproszonych gości.

Comments are closed.