Starostwo Powiatowe w Bytowie wydało folder poświęcony przysmakom kaszubskim promującym nasz region. Zainteresowani mieszkańcy regionu mogli przedstawić swoje przepisy wraz ze zdjęciem. Uczniowie technikum żywienia i usług gastronomicznych pod opieką p. Sylwii Furmanek i Marzeny Wnuk Lipinskiej zgłosili kilka propozycji potraw kaszubskich, z których trzy zostały wybrane i umieszczone w ww. publikacji. Były to: legumina, drożdżówka kaszubska i faszerowany szczupak. Książeczka z przepisami jest dostępna w Bytowskim Ośrodku Informacji Turystycznej i Starostwie Powiatowym.
- SZKOŁA
- REKRUTACJA
- DLA UCZNIA
- Wykaz podręczników
- Wybitni absolwenci
- Uczniowie
- Rocznik 2001 TE
- Rocznik 2001 TS
- Rocznik 2001 TO
- Rocznik 2001 TŻ
- Rocznik 2001 TLH
- Rocznik 2000 TE
- Rocznik 2000 TS
- Rocznik 2000 TŻ
- Rocznik 2000 TO
- Rocznik 2000 TLH
- Rocznik 1999 TE
- Rocznik 1999 TSE
- Rocznik 1999 TO
- Rocznik 1999 TH
- Rocznik 1999 TŻiUG
- rocznik 1998 bTE
- rocznik 1998 aTE
- rocznik 1998 TOT/HOT
- rocznik 1998 TH
- rocznik 1998 TŻ
- rocznik 1997 IIa TE
- rocznik 1997 IIb TE
- rocznik 1997 II TOT/HOT
- rocznik 1997 IIa TE
- rocznik 1997 II TZiUG
- rocznik 1997 II TH
- rocznik 1996 IIIa TE
- rocznik 1996 IIIb TE
- rocznik 1996 III THa
- rocznik 1996 III TH/TOT
- rocznik 1996 III TŻ
- Absolwenci
- Cyberprzemoc -NIE ULEGAJ!
- Kultura Kaszubów
- Dział kulinarny
- PRAKTYKI I STAŻE
- KONTAKT
- Synergia LIBRUS
- Partnerzy szkoły
- Kalendarz roku szkolnego 2023/24