Rok szkolny 2019/2020 jest szczególny, ponieważ pierwszy raz do uroczystości PASOWANIA NA KUCHARZA przystąpiły dwie równoległe klasy uczące się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Część artystyczną przygotowała klasa II TŻ TŻiUG. Galę uświetnił pokaz synchronicznej obsługi kelnerskiej przygotowany przez uczniów kl. III TŻiUG. Na zakończenie wszyscy zostali zaproszeni na pyszny tort przygotowany specjalnie na tą okazję.
- SZKOŁA
- REKRUTACJA
- DLA UCZNIA
- Wykaz podręczników
- Wybitni absolwenci
- Uczniowie
- Rocznik 2001 TE
- Rocznik 2001 TS
- Rocznik 2001 TO
- Rocznik 2001 TŻ
- Rocznik 2001 TLH
- Rocznik 2000 TE
- Rocznik 2000 TS
- Rocznik 2000 TŻ
- Rocznik 2000 TO
- Rocznik 2000 TLH
- Rocznik 1999 TE
- Rocznik 1999 TSE
- Rocznik 1999 TO
- Rocznik 1999 TH
- Rocznik 1999 TŻiUG
- rocznik 1998 bTE
- rocznik 1998 aTE
- rocznik 1998 TOT/HOT
- rocznik 1998 TH
- rocznik 1998 TŻ
- rocznik 1997 IIa TE
- rocznik 1997 IIb TE
- rocznik 1997 II TOT/HOT
- rocznik 1997 IIa TE
- rocznik 1997 II TZiUG
- rocznik 1997 II TH
- rocznik 1996 IIIa TE
- rocznik 1996 IIIb TE
- rocznik 1996 III THa
- rocznik 1996 III TH/TOT
- rocznik 1996 III TŻ
- Absolwenci
- Cyberprzemoc -NIE ULEGAJ!
- Kultura Kaszubów
- Dział kulinarny
- PRAKTYKI I STAŻE
- KONTAKT
- Synergia LIBRUS
- Partnerzy szkoły
- Kalendarz roku szkolnego 2023/24