Zespół Szkół Ekonomiczno-Usługowych im. Stanisława Staszica w Bytowie


              
Projekt - „Dobry zawód- lepsza przyszłość”
Informacja o projekcie Kompetentni na starcie
Remont i przebudowa sali do lekcji fizyki na salę do zajęć nauki gastronomii wraz z wyposażeniem w Zespole Szkół Ekonomiczno – Usługowych

Kolejny sukces naszych uczniów!

Agnieszka Pluto Prądzyńska zajęła 3 miejsce a Weronika Felska 4 na konkursie kulinarnym pt. ”Ryba słodkowodna dawniej i dziś” organizowanym przez Lokalną Grupę Rybacką „Pojezierze Bytowskie” i Centrum Kształcenia Praktycznego w Słupsku. Uczennice przygotowały: „ Chrupiące sakiewki z wędzonym pstrągiem i gruszką, otulone porem w duecie sosu cytrynowego i żurawinowego” oraz „Lekkie ciastko z pstrąga z aksamitnym sosem”.

Uczennicom gratulujemy sukcesu!

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *